Zin in Morgen Festival

Van 5 t/m 8 oktober is de Bossche Binnenstad het podium van duurzaamheid (duurzame food, fashion & lifestyle). Op verschillende locaties met verschillende thema’s worden activiteiten georganiseerd. Zo is er een expositie Greenwash van ontwerpcollectief Hurra Pang Pang, kun je bij The Green Bar je eigen eco-systeem maken of bij de Campingkoffietent aan de Zuid-Willemsvaart een docu over sustainability bekijken. 

Onze kunstenaars Cynthia Hathaway (wol), Constructlab (Wood, Food & Ink) en de Social Label Lab Tours zijn tevens onderdeel van dit festival.

FASHION
Een nieuwe outfit is leuk, maar kan dat duurzamer? Tijdens dit weekend kan je op verschillende plekken je kleding laten upcyclen of je kleding ruilen met anderen.

FOOD

Minder vlees eten saai? Nee joh, het biedt mogelijkheden voor zoveel heerlijke alternatieven. Tijdens dit weekend kan je op diverse plekken kennismaken met hoe lekker plantaardig kan zijn.

LIFESTYLE

Ga voor de looks én het verhaal. Tijdens dit event zijn er verschillende activiteiten die jou helpen bij een duurzame levensstijl.

Er zijn tal van activiteiten op het gebied van duurzame food, fashion & lifestyle in de Bossche binnenstad en de organisatie zet kleine en grote duurzame initiatieven in het zonnetje. Ongeveer dertig winkels doen mee aan het festival. Iedere ondernemer laat zien hoe zij stappen zetten naar een meer duurzame wereld. Je herkent de deelnemers aan de makelaarsborden tegen de gevel.