Tours · Social Label Lab

Een tour door het designlab voor sociale vernieuwing! Als onderdeel van het festival organiseert Social Label Lab speciale rondleidingen in de monumentale ruimte van het Werkwarenhuis aan de Tramkade in Den Bosch. Met werk-units gemaakt van herbestemde graansilo's en watertorens. Gastvrouwen van Social Label verzorgen de tour door het lab met ateliers, designshop en vertellen je de verhalen achter de sociaal duurzame collectie.

De tours vinden plaats op vrijdag 6, donderdag 12 en vrijdag 13 oktober om 14.00u

.
Bij elke tour is er ruimte voor maximaal 15 personen. 

ontdek de verhalen achter de sociaal duurzame collectie

 Social label ontwerpt arbeid als statement voor een andere kijk op werk en waardering voor iedereen. Via haar designcollectie & community geeft Social label vorm aan een economie die niemand aan de kant laat staan. De plek van Social label spreekt tot de verbeelding, een transformatie van een oude fabriek naar een eigentijds lab met designshop en maak-ateliers. Verschillende groepen creatieven werken samen in de ateliers craft, assemblage, story en move op deze veelzijdige drempelloze plek waar publiek, makers en professionals samenkomen.

Het Social label Lab is in 2018 geopend door Koningin Maxima. Tijdens festival 'Van wie is de economie?' zijn er speciale rondleidingen in de monumentale ruimte met werk-units gemaakt van herbestemde graansilo's en watertorens. Gastvrouwen van Social label verzorgen de tour door het lab met ateliers, designshop en vertellen je de verhalen achter de sociaal duurzame collectie.