‘Waarde creëren in het innovatie-district van ’s-Hertogenbosch’

‘s-Hertogenbosch geeft zichzelf tien jaar om dé ICT-stad te worden. De landingsplek voor deze ambitie is het te ontwikkelen innovatiedistrict, het gebied rondom het Grasso / Grenco-terrein. Wat als we de innovatiekracht in de regio gaan activeren rondom dit kloppend innovatiehart van de gemeente ’s-Hertogenbosch? En hiervoor de verbinding maken met specialisten op het gebied van tech en data, designers en andere creatieve makers om uitdagende vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken op te pakken?

13:00-15:00

Seminar

In de dynamische en inclusieve SPARK Makers Zone wordt dagelijks vanuit deze verschillende invalshoeken gewerkt. Hiermee biedt SPARK Makers Zone een plek én platform om de komende jaren het innovatiedistrict te laden en voeden met concrete toepassingen samen met de betrokken partners. Om deze reden nodigen we je van harte uit op dinsdag 27 oktober om deel uit te maken van deze ontwikkeling. Tijdens deze onlinebijeenkomst geven we je al een sneak preview van de eerste toepassing. Het doel van deze sessie is om meer positieve aandacht voor het innovatiedistrict te krijgen vanuit de vraag hoe we het innovatiedistrict kunnen laden rondom verschillende vraagstukken en hierdoor laten beleven en ervaren door bezoekers en bewoners. Bekijk de complete video op Facebook.


Introductie

Cassandra vugts / Spark Makers Zone


Presentatie

Ine Gevers / (Im)possible Bodies


Presentatie

Tabo Goudswaard / Sociaal Creatieve Raad


Presentatie

Lisan Beune / Makers Platform

Presentaties:
Ine Gevers (Stichting Future Of Work / (Im)possible Bodies), Tabo Goudswaard (Sociaal Creatieve Raad), Lisan Beune (Makers Platform), Walter Stam (Gemeente ‘s-Hertogenbosch / Innovatiedistrict de Spoorzone).

Aanwezige bedrijven:
ATOS, BAM, BIM NV, Botberg, BrabantC, Caeli Consulting, COFFEE 3, Aim At Art, Drie Verdieping, Laser Lux, Ivo van Berkel, Sint Lucas, Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Locatie:
SPARK Makers Zone, ‘s-Hertogenbosch (online).