Wandeling langs de Dommel i.s.m. RUW

In aanloop naar de RUW Debatavond 'Rechten voor de Dommel, de Dieze en de Aa” op donderdagavond 12 oktober wandelen we met iedereen die kennis wil maken met de rivieren, langs de Aa en de Dieze naar de Maas. We starten om 10.00 uur op de plek waar de Dommel de Gemeente ‘s-Hertogenbosch binnenstroomt: ter hoogte van het Van Der Valk hotel aan de rand van Vught en verzamelen hier op de parkeerplaats.

Deelname is gratis. Reserveren via onderstaande link (website RUW)

Van wie is de Rivier?

In aanloop naar de “RUW: Rechten voor de Dommel, de Dieze en de Aa” wandelen we met iedereen die kennis wil maken met de rivieren, langs de Aa en de Dieze naar de Maas. We ontmoeten onderweg diverse betrokkenen die een geheel eigen relatie met de rivier hebben: van bedrijven tot recreatieve gebruikers, van omwonenden tot ecologen en van activisten tot geïnteresseerde burgers.

Trek je wandelschoenen aan en maak je klaar voor een perspectief-verleggende tocht: in plaats van het water aan het zicht te onttrekken stellen we het centraal en volgen we de hele loop van de Aa aan de rand van de Gemeente ’s-Hertogenbosch via de Dieze tot aan de Maas

START- EN EINDPUNT
We starten op de plek waar de Dommel de Gemeente ‘s-Hertogenbosch binnenstroomt: ter hoogte van het Van Der Valk hotel aan de rand van Vught. We verzamelen op de parkeerplaats van het Van Der Valk hotel. Die plek is goed te bereiken. We starten om 10.00 uur en we trekken er de ochtend en de middag voor uit met allerlei inhoudelijke tussenstops. Het eindpunt is de Maas via de route Oude Dieze: van daar is bushalte Treurenburg makkelijk te bereiken en kan er makkelijk naar de stad worden gereisd. Bereid je voor op de actuele weersomstandigheden! Aanmeldingsmogelijkheden volgen spoedig.

Website RUW