FAIR KIN ARTS ALMANAC (Engels)

De workshop FAIR KIN ARTS ALMANAC van Nicolas Galeazzi biedt een bijzonder platform waar kunstenaars, institutionele belanghebbenden, beleidsmakers, enz., ideeën kunnen uitwisselen over de context van hun artistieke proces of werkpraktijk. Met zijn diverse stemmen is de Fair Kin Arts Almanac een uitstekend hulpmiddel om diep in te gaan op de omstandigheden en perspectieven van het lokale en internationale kunstveld. De workshop is in het engels.

Locatie: Werkwarenhuis Den Bosch
Tijd: 14:00 - 17:00 uur
Kosten: 8,50 Euro

Tickets via de link hieronder

This ALMANAC is a wheel - a wheel of kinship.

De publicatie The Wheel of Kin (Het wiel van verwantschap) draait om een essentieel werkgebied van onze samenleving - het veld van de kunsten. Deze publicatie is samengesteld met de stemmen van meer dan 130 kunstenaars, schrijvers en activisten die verbonden zijn met de Belgische beweging van kunstwerkers STATE OF THE ARTS (SOTA).

Het Belgische platform werd gevraagd hun gedachten en ervaringen te verweven in 12 cruciale onderwerpen die ze voor het komende jaar hebben geselecteerd: verrassende perspectieven, recepten, goede praktijken en reflecties over ecologie, ouderschap, financiën, de noodzaak om te rusten in een leven dat nooit stopt, de urgentie van ruimte en infrastructuur voor kunstenaars, herverdeling van middelen, toegankelijkheid van de sector, artistieke betrokkenheid bij de politiek en nog veel meer. De samenleving kan niet worden bedacht zonder de verbondenheid en relationele perspectieven van verwantschap.

Nicolas Galeazzi (SOTA) biedt speciaal tijdens het festival "Van wie is de Economie?" deze workshop die mensen van alle achtergronden samenbrengen met betrekking tot het maken van kunst. Tijdens deze workshop biedt Nicolas een open platform voor discussie, experiment en visionaire praktijken en kritische acties, die kunnen dragen aan broodnodige verschuivingen in de kunsten.

Deze ALMANAK is een wiel - een wiel van verwantschap. Plaats het verticaal voor je, open de pagina's en verdeel ze gelijkmatig rond de rug. A State of the Arts (SOTA) publicatie in samenwerking met Set Margins (publisher).


Meer informatie over Nicolas Galeazzi


Over FAIR KIN ARTS ALMANAC

Deze publicatie is gemaakt met de stemmen van meer dan 130 kunstenaars, schrijvers en activisten die verbonden zijn aan de Belgische beweging van kunstwerkers STATE OF THE ARTS. Hen werd gevraagd om hun gedachten en ervaringen te bundelen in 12 cruciale thema's die we voor het komende jaar aanvoelden: Verrassende perspectieven, recepten, gezonde praktijken en reflecties rond ecologie, ouderschap, financiën, de nood aan rust in een leven dat nooit stopt, de nood aan ruimte en infrastructuur voor kunstenaars, herverdeling van middelen, toegankelijkheid van de sector, artistieke betrokkenheid bij de politiek en nog veel meer. De samenleving kan niet worden vormgegeven zonder de connectiviteit en relationele perspectieven van verwanten. FAIR KIN ARTS ALMANAC is geproduceerd door State of the Arts (SOTA) in samenwerking met Set Margins (uitgever).