Fair Jobs - Het Eerlijkste Uitzendbureau?

Dit festivalonderdeel van Fair Jobs is specifiek bedoeld voor professionals uit het werkveld van arbeidsmigratie: uitzendbureaus, inleners, NGO’s, hulpverleners, vakbonden en overheden.

Tijd: 13.30 tot 17.00 uur
Locatie: Willem Twee en Werkwarenhuis, Den Bosch
Wil je hierbij aanwezig zijn?
Mail dan naar info@fairjobs.eu en licht kort even toe waarom je hier graag bij wilt zijn.

Hoe gaat het met Isa en wat zijn de activiteiten voor 2024?

Terug- en vooruitblik van het actieonderzoek

Fair Jobs is een actieonderzoek naar de werking van de uitzendbranche als het gaat om het bemiddelen van arbeidsmigranten. Binnen het project wordt getest of het mogelijk is dit op een eerlijke manier te doen door de belangen van de uitzendkrachten centraal te stellen.

Terugblik: Hoe gaat het met Isa?

Founding members Klaas Burger, Francien Winsemius, Boris Zafirov en Dilber Kurum van Fair Jobs blikken terug op de belevenissen van medeoprichter Isa Ivanov uit Bulgarije. In het late voorjaar van 2023 werd Isa een baan in Nederland aangeboden, maar toen wilde hij niet migreren. In plaats daarvan werd hij opa. En hoe staat het nu met zijn droom van een eigen paard?

Vooruitblik: Pilotplan

Samen met business coach Kim Kiszelnik en met steun van Stichting Doen heeft FairJobs een pilotplan voor een bedrijf kunnen ontwikkelen. Wat zijn de activiteiten voor 2024? Drie inleners, die samen willen werken met Fair Jobs, stellen zich deze middag voor.

Daarnaast zal Godelieve Spaas - professor Economy in Common bij CoE Welzijnseconomie & nieuw ondernemerschap (Avans) - haar visie hierop geven. 

Deze middag is specifiek bedoeld voor professionals uit het werkveld van arbeidsmigratie: uitzendbureaus, inleners, NGO’s, hulpverleners, vakbonden en overheden.


Wil je hierbij aanwezig zijn? Neem dan contact op met Fair Jobs via info@fairjobs.eu en licht even toe waarom je hier graag bij wilt zijn.


sprekers